Mentorprogram for deg som ønsker å hente ut mer av ditt potensiale og oppnå bedre kvalitet i livet - på jobb eller privat.

Få dine første 30 minutter coaching GRATIS. 

Strekk deg etter målene og drømmene dine med drahjelp fra en erfaren coach fra Salgstinget. Din mentor vil hjelpe deg å bli mer bevisst, men du har selv ansvaret for endring ved at kun du kan endre dine handlinger og beslutninger. Det er viktig at du seriøst er villig til å arbeide med deg selv for å oppnå ønskede resultater. Sammen skal vi effektivt forbedre dine prestasjoner og utvikle ditt potensiale. Meld deg på i dag og du blir oppringt av en coach for å avtale et tidspunkt som passer for dine 30 minutters gratis coaching.
* Angir obligatorisk

Med din godkjenning vil Salgstinget AS bruke dine opplysninger til å sende deg inspirerende og motiverende blogginnlegg, og annet relevant innhold i forhold til tema salg, ledelse, motivasjon, teamutvikling og selvutvikling. I blant vil vi også sende relevant informasjon vedr. våre tjenester og produkter. Ved å hake ut i ruten under, samtykker du til at vi kan sende deg epost.