Mentorprogram for deg som ønsker å utnytte ditt potensiale bedre, og oppnå bedre kvalitet i livet - på jobb eller privat.

Strekk deg etter målene og drømmene dine med drahjelp fra en erfaren coach fra Salgstinget. Din mentor vil hjelpe deg å bli mer bevisst, men du har selv ansvaret for endring, da det til slutt kun er du som kan endre dine handlinger og beslutninger. Det er viktig at du seriøst er villig til å arbeide med deg selv for å oppnå ønskede resultater. Sammen skal vi effektivt forbedre dine prestasjoner og utvikle ditt potensiale. 

Meld deg på i dag, og du vil bli oppringt av en coach for å avtale et tidspunkt for din første samtale, som er uten kostnad for deg. 
* Angir obligatorisk

Med din godkjenning vil Salgstinget AS bruke dine opplysninger til å sende deg inspirerende og motiverende blogginnlegg, og annet relevant innhold i forhold til tema salg, ledelse, motivasjon, teamutvikling og selvutvikling. I blant vil vi også sende relevant informasjon vedr. våre tjenester og produkter. Ved å hake ut i ruten under, samtykker du til at vi kan sende deg epost.